Choose Demos

Default
Launch
Default
Social Network
Launch
Social Network
Business
Launch
Business
Agency
Launch
Agency
Fitness
Launch
Fitness
Fashion
Launch
Fashion
TV Shows
Launch
TV Shows
Portfolio
Launch
Portfolio
F.A.Q.
Launch
F.A.Q.
About Us
Launch
About Us
Gallery
Launch
Gallery
Services
Launch
Services
Contact
Launch
Contact
Intro
Launch
Intro
Article
Launch
Article
Search
Launch
Search
Profile
Launch
Profile
Group
Launch
Group
Inbox
Launch
Inbox
Members Grid Canvas List
Launch
Members Grid Canvas List
Members Grid List
Launch
Members Grid List
Members Table List
Launch
Members Table List
Connections
Launch
Connections
Edit Profile
Launch
Edit Profile
Forum Index
Launch
Forum Index
Categories
Launch
Categories
Topics List
Launch
Topics List
Topic
Launch
Topic
New Topic
Launch
New Topic
Profile
Launch
Profile
Search
Launch
Search
Statistics
Launch
Statistics
User List
Launch
User List
Deep-Purple
Launch
Deep-Purple
Orange
Launch
Orange
Indigo
Launch
Indigo
Green
Launch
Green
Purple
Launch
Purple
Brown
Launch
Brown
Black
Launch
Black
Shop - Default (All Categories)
Launch
Shop - Default (All Categories)
Shop - Women
Launch
Shop - Women
Shop - Men
Launch
Shop - Men
Shop - Kids
Launch
Shop - Kids
Shop - Electronics
Launch
Shop - Electronics
Shop - Jewellery
Launch
Shop - Jewellery
Shop - Furniture
Launch
Shop - Furniture
Shop - Product View
Launch
Shop - Product View
Shop - Comparison
Launch
Shop - Comparison
Shop - Wish List
Launch
Shop - Wish List

file After upgrading to Hatch v3 thumbnails don't show up in the design library

michaelbertrand@rentstarz.com Posted 5 months 3 weeks ago
#2857
I am running windows 11 in a parallel VM with a Mac M1 chip. The thumbnails in the Design Library don't show up instead show the hatch logo. I followed all the steps and trou,bleshooting procedures including File options and Disk Clean up. The design Thumbnails were showing up in version 2, but when I upgraded to version 3 it no longer shows up. Is anyone else having this problem?
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Petar's Avatar Offline
  • Petar
  • Offline
  • Hatch Team
  • Hatch Team
    • Posts: 262
    • Thank you received: 84
  • arrow_drop_downMore arrow_drop_upLess
Petar Posted 5 months 1 week ago
#2882
Try changing the icons to medium or higher by clicking on View > Medium Icons or View > Large Icons.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • sb4u's Avatar Offline
  • sb4u
  • Offline
  • New Member
  • New Member
    • Posts: 2
    • Thank you received: 0
  • arrow_drop_downMore arrow_drop_upLess
sb4u Posted 5 months 1 week ago
Last edit: 5 months 4 days ago by sb4u. Reason: I mistakenly posted twice asking the same question. info_outline
#2895
Deleted

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • sb4u's Avatar Offline
  • sb4u
  • Offline
  • New Member
  • New Member
    • Posts: 2
    • Thank you received: 0
  • arrow_drop_downMore arrow_drop_upLess
sb4u Posted 5 months 5 days ago
#2899
Hello can anyone let me know if changing the icons to medium worked? I also have an M1 chip Macbook and I'm interested in upgrading from Hatch V2 to V3 but I'm worried about this problem.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Petar's Avatar Offline
  • Petar
  • Offline
  • Hatch Team
  • Hatch Team
    • Posts: 262
    • Thank you received: 84
  • arrow_drop_downMore arrow_drop_upLess
Petar Posted 4 months 1 day ago
#2932
There is a current issue with thumbnails on MAC's running Hatch 3 that have the M1 Chip. This will be fixed in an upcoming update.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

menu
arrow_forward
Menu
person_outline
arrow_back