All thumbnails not displayed

5 days 20 hours ago
Outback Di
New Member
New Member
Posts: 1
More
Topic Author
All thumbnails not displayed #998
Hello, this is my first post.

When I try to display the thumbnails in the Design Library screen, only some of the thumbnails appear (see attachment). Does anyone know why this is so? Thankyou.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 days 12 hours ago
Kim
Hatch Team
Hatch Team
Posts: 112
More
All thumbnails not displayed #999
Hello,
This could be caused by several reasons. Generally related to an update or installing another embroidery program after you installed Hatch.

1. If you have a lot of designs, it may just take a bit of time for your computer to render all the images.
2. If you have another embroidery software also installed, it may have captured the "ownership" of that icon. Especially if you have installed it after you installed Hatch.
3. You may just need to re-index your thumbnails. See the details here: help.hatchembroidery.com/hc/en-us/articl...howing-as-Thumbnails
4. There are several other reasons this may happen. Go to the FAQs and type in Thumbnails. here is a quick link: help.hatchembroidery.com/hc/en-us

If one of the above does not solve your issue, please submit a technical support ticket by sending in a system report. Here is how to do this: help.hatchembroidery.com/hc/en-us/articl...-Embroidery-software

Thanks,
Kim

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 2.308 seconds
© 2020 Hatch. All Rights Reserved. Designed By Wilcom